مهار افسردگي با خوراكي هاي خوشمزه
با ۴ خوراكي خوشمزه استرس تان را كم كنيد
محققان اين پژوهش مشاهده كردند هورمون استرس ( كورتيزول ) در افرادي كه به مدت ۶ هفته روزانه ۴ فنجان چاي سياه نوشيدهاند در سطح پاييني قرار دارد و بعد از يك اتفاق استرس زا، زودتر به آرامش دست مييابند تا افرادي كه عادت به نوشيدن چاي سياه ندارند. در پژوهش گستردهاي كه در آلمان انجام گرفته مشاهده شده است افرادي كه به مدت بيش از ۶ سال شكلات سياه مصرف كردهاند فشار خون پايينتري نسبت به افرادي دارند كه كمتر از اين مادهي غذايي ميخورند. ما در اين مطلب كوتاه شما را با ۴ ماده غذايي آشنا ميكنيم و توصيه ميكنيم براي داشتن آرامش بيشتر اين چهار مادهي غذايي را در برنامهي غذايي روزانهتان بگنجانيد.
توصيه ميكنيم به طور مرتب دو مرتبه در هفته ۹۰ گرم ماهي چرب ميل كنيد و يا اينكه گردو را دريابيد و هر روز مصرف كنيد. حيف كه شكلات سياه حاوي چربي، قند و كالري است وگرنه ميتوانستيد تا جايي كه ميتوانيد از اين ماده غذايي ميل كنيد. محققان معتقدند كه نوشيدن چاي سياه تأثير مثبتي روي خلق و خوي افراد دارد و سطح هشياري آنها را بالا ميبرد. ميتوانيد از مكمل روغن ماهي استفاده كنيد اما مصرف ماهي خوشمزهترين روش براي دريافت اين مواد مغذي است. پژوهش ديگري نشان ميدهد ميزان هورمون استرس در افرادي كه عادت به خوردن شكلات سياه دارند كمتر است. پژوهش ديگري نشان ميدهد ميزان هورمون استرس در افرادي كه عادت به خوردن شكلات سياه دارند كمتر است.
پژوهش ديگري نشان ميدهد ميزان هورمون استرس در افرادي كه عادت به خوردن شكلات سياه دارند كمتر است. نتايج يك پژوهش انگليسي نشان ميدهد نوشيدن چاي سياه ميتواند به سرعت عواقب استرس را برطرف كند. براي اين كه استرسهايتان را كنترل كنيد اسيدهاي چرب امگا ۳ را به برنامه غذايي خود اضافه كنيد. گوشت اين ميوه خوشمزه حاوي دو مادهي ضداسترس قوي است: پتاسيم و اسيدهاي چرب اشباع نشده مونو. اين اسيدهاي چرب ضروري، هورمونهاي استرس را مهار و با افسردگي مقابله ميكند. به علاوه اسيدهاي چرب اشباع نشده مونو، براي دور شدن از حالت افسردگي مفيد است. راههاي مختلفي براي مقابله با استرسها و فشارهاي روزمره وجود دارد.
تاثير مصرف ماهي در درمان افسردگي
تقويت عملكرد مغز و حافظه پيشگيري از ابتلا به بيماري زوال عقلي پيشگيري يا مهار بيماري آلزايمر پيشگيري و درمان بيماري هاي قلبي عروقي كاهش خطر تصلب شرايين كاهش تري گليسريد كاهش فشار خون پيشگيري از كمبود يد در بدن كاهش خطر ابتلا به ديابت كاهش ابتلا به بيماري هاي كليوي كاهش ورم مفاصل تقويت چشم و كاهش التهاب هاي چشمي. هنر است براي فرار از افسردگي و رفع اثرات منفي آن در زندگي تان از ماهي كمك بگيريد و موجب تقويت روحيه خود و شادابي بيشتر خود شويد ماهي مي تواند گزينه خوب و طبيعي براي اين عارضه باشد. ماهي و روغن آن به علت سرشار بودن از اسيدهاي چرب امگا 3 و خواص آنتي اكسيداني فراواني كه دارند مي توانند خطر ابتلا به روان پريشي و بيماري هاي رواني را كاهش دهند.
تغيير عادات رفتاريتان مانند ميزان فعاليت هاي فيزيكي تان، شيوه زندگي تان و حتي نوع فكر كردنتان همه از جمله راه هاي طبيعي مقابله با افسردگي هستند. در حالي كه ماهي سرشار از پروتئين ، ويتامين هايي همچون A، B، D و املاح معدني از جمله كلسيم، فسفر، يد، آهن ،مس مي باشد اما چربي و كلسترول كمي دارد. حدود 350 ميليون نفر در سرتاسر دنيا از بيماري افسردگي رنج مي برند و افسردگي در جهان به يكي از عوامل مهم ناتواني و ازكارافتادگي تبديل شده است. متاسفانه بيشتر درمان هايي كه براي اين بيماري در نظر گرفته شده است، رضايت بخش نبوده است و علاوه بر اين اثرات جانبي فراواني دارند. به همين دليل محققان در پي پيدا كردن تغييري در سبك زندگي و يا برنامه غذايي براي پيشگيري و كاهش خطر ابتلا به اين بيماري هستند.
مطالعات متعددي نشان داده است كه مصرف مواد غذايي از جمله ماهي مي تواند در پيشگيري و درمان افسردگي بسيار موثر باشد. مطالعه اي ديگر نشان داده است كه كلاژن موجود در ماهي تيلاپيلا مي تواند در بهبود و درمان زخم ها بسيار موثر باشد. محققان نشان داده اند كه مصرف متناسب ماهي مي تواند در پيشگيري از افسردگي در مراحل اوليه بسيار موثر باشد. راهكارهاي كوچك بسياري وجود دارد كه خود شما مي توانيد با انجام آنها به مقابله با افسردگي بپردازيد. علاوه بر اين، ماهي تاثيرات بسيار مثبتي بر سلامتي دارد كه در اينجا به برخي از آن ها اشاره مي كنيم:. به طور كلي، مصرف ماهي به طور مكرر و به مقدار كافي مي تواند خطر ابتلا به افسردگي را تا 17% كاهش دهد.
برچسب: ،